til top
  • Om Profil Trebygg AS

Om Profil Trebygg AS

Profil Trebygg AS er et byggmester firma som ble etablert i 2005 av byggmester Svein-Erik Knutsen. Vi bygger i Røyken, Slemmestad, Drammen, Oslo, Asker og Bærum. Firmaet har sentral godkjenning (UTF, KUT, SAM og SØK).

 

Profil Trebygg AS har i dag 16 fast ansatte med lang erfaring. Vi har byggmestere, murermestere og tømrere, og vi gjør alle typer tømrer- og snekkerarbeid.

Profil Trebygg AS er total leverandør av hus/hytter/garasjer/tilbygg og rehabilitering med mer. Våre ansatte utfører alle tømrer-, snekker- og murerarbeid. 

Vi utfører også mindre gravearbeider, kantstein, belegningsstein, støttemurer og anlegning av plen/beplanting. 

Produksjonen foregår både som elementproduksjon eller som plassbygd. Vi har lang erfaring innen elementmontering.

Profil Trebygg AS har lang erfaring i totalleveranse/entreprenør siden 1995.

Vi har nødvendige forsikringer som dekker skader på kundens eiendom og ansatte og setter vår ære i å overholde tid/levering og til avtalt pris.

Vi gjør jobben for deg

Profil Trebygg AS utfører full prosjektering og oppføring av eneboliger, rekkehus og hytter, skreddersydd etter dine ønsker og behov, samt restaurering av eldre eneboliger.

Dette inkluderer pristilbud og kontakt med alle underleverandører som f. eks graver, elektriker, rørlegger, blikkenslager, HIFI-leverandør osv. 

Når du skal bygge nytt eller restaurere, er det mange store valg og viktige detaljer som skal tas hensyn til. Tømrermester Svein-Erik sørger for overlegen oppfølging med konkrete forslag til gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har i tillegg lang erfaring med oppsett av smarthus og hytter.

Om Profil Trebygg AS
Om Profil Trebygg AS
Om Profil Trebygg AS
Om Profil Trebygg AS
Om Profil Trebygg AS